Duurzame energie

11 zonnepanelen op het dak van Kuijpers Techniek

Zonnepanelen: Kuijpers Techniek heeft de nodige expertise in huis!

Kuijpers Techniek aard de zonnepanelen en het frame standaard

Kuijpers Techniek is uw specialist op het gebied van zonnepanelen. Door onze jarenlange ervaring met zonnepanelen kunt u er wel vanuit gaan dat de nodige expertise in huis is.

Niet 1 woning is hetzelfde en dit geldt ook voor de ligging van de woning, waardoor een offerte op maat altijd nodig is. Een standaard offerte voor alle woningen bestaat niet. 

Kuijpers Techniek aard de zonnepanelen en het frame standaard, dit is nog niet verplicht in Nederland maar gaat er wel aankomen. Wij nemen dit standaard mee zodat u ook in de toekomst voorzien bent van een goede en veilige zonne-energie installatie.

De netinverter van de zonnepanelen moet op een aparte groep aangesloten worden. Zorg daarom altijd dat u niet alleen een bedrijf kiest die verstand van zonnepanelen heeft, maar ook van de geldende normen op het gebied van elektrotechnische installaties (NEN1010)

Uiteraard verzorgen wij dit geheel voor u, ook de keuring van de meterkast kunnen we direct voor u meenemen zodat alles weer up-to date is.

Wij werken altijd met SMA netinverters, dit is de marktleider op het gebied van netinverters en daarom een betrouwbare partner voor uw zonne-energie installatie.

De zonnenpanelen die we gebruiken zijn van het merk Astronergy. Ook Astronergy is een zeer betrouwbare partner.

U krijgt van Astronergy 25 jaar opbrengstgarantie op de zonnepanelen, SMA geeft standaard 5 jaar garantie op de netinverter, dit is eventueel te verlengen tot 10,15,20 of zelfs 25 jaar. Hierdoor bent u er van verzekert dat u een goed werkende zonne-energie installatie aangeschaft heeft.

15 zonnepanelen gemonteerd op een houthok met SMA netinverter en camerabewaking

Vragen of opmerkingen?

Telefoonnummer: 073-8515760 (op werkdagen tussen 08.30 uur en 16.30 uur)

© Kuijpers Techniek 2020 All rights reserved.